Αίτηση Συμμετοχής Χειμωνιάτικου Ενιπέα

Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Όροι Εγγραφής

 

Οι παρακάτω όροι είναι βασικοί και πρέπει να τους αποδεχτείτε, πριν προχωρήσετε στην καταχώρηση της αίτησής σας:

 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να γνωρίζει και να τηρεί τους κανονισμούς του αγώνα Χειμωνιάτικος Ενιπέας (ΧΕ)

Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν τερματίσει έναν τουλάχιστον αγώνα βουνού τα 3 τελευταία χρόνια (από 01.01.2021 μέχρι 26.11.23) με μήκος τουλάχιστον 11χλμ και τουλάχιστον 450μ θετικής υψομετρικής.

Για όσους δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στο ΧΕ 2023, είτε δεν συμπληρώνουν στοιχεία για αγώνες-κριτήρια στην αίτηση εγγραφής, θα απορρίπτεται η αίτηση τους και θα τους επιστρέφεται το 50% του ποσού συμμετοχής που κατέλαβαν.

● Ο κάθε αθλητής έχει την απόλυτη ευθύνη για τη συμμετοχή του στον αγώνα, σε θέματα υγείας και ασφάλειας

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα τριάντα ευρώ (€ 30) και καταβάλλεται αποκλειστικά μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση πλαστικού, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Η διοργάνωση του ΧΕ επικοινωνεί με τους αθλητές με email για αυτό συνιστάται η προσοχή των ενδιαφερόμενων στην ορθή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης επικοινωνίας.

 

Παρακαλούμε όλους τους αθλητές να δηλώνουν σωστά τον αγώνα-κριτήριο, καθώς και την βαθμολογία τους στην ITRA (όσοι διαθέτουν). Την βαθμολογία θα την βρείτε στο παρακάτω Link : ITRA FIND RUNNER

 

Για έγκυρη πληρωμή και ολοκλήρωση της εγγραφής πρέπει να πατήσετε το κουμπί “PAY” μετά την αποθήκευση των προσωπικών σας στοιχείων.

 

 

Δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά μου στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία, χώρα) για εισαγωγή στην λίστα συμμετεχόντων,  αποτελεσμάτων και στατιστικών. Επίσης δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση.

 

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ.

 

 

Συνέχεια